Selecteer een pagina

THREESOME JAZZ

VOCALIST / SAXOFONIST BENJAMIN KUIJPERS MAAKT MET ZIJN ‘THREESOME JAZZ’ ONVERVALSTE RHYTHM & BLUES MET UITSTAPJES NAAR SOUL & MOTOWN

OVER THREESOME JAZZ

Dit ensemble is geen doorsnee jazzband! Deze mannen maken o.l.v. vocalist / saxofonist Benjamin Kuijpers rhythm & blues met uitstapjes naar soul & motown. Herkenbare jazzy songs die uit de tenen en met het hart gespeeld worden! Zo staat deze formatie garant voor muziek die vele generaties aanspreekt. Dit ensemble speelt in een vaste samenstelling die beschikt over bijzonder veel podiumervaring. Bereid je voor op livemuziek die je niet snel zult vergeten!

BEZETTING

Benjamin Kuijpers

Benjamin Kuijpers

Leadvocals & Saxofonist

Als oprichter van ‘Threesome Jazz’ speelt deze rasentertainer sinds 2009 met de formatie. Een dubbelrol als zanger en saxofonist past hem daarbij uitstekend. Zijn rauwe en toch warme stemgeluid sluit naadloos aan bij het repertoire van de band. Naast zijn andere activiteiten in de muziek is dit concept zijn grote liefde. Van huis uit opgegroeid met jazz & soul is hij dus helemaal op zijn plek als frontman van deze formatie.

Maarten Bakker

Maarten Bakker

Contrabas & Backingvocals

Maarten studeerde aan de conservatoria van Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Als bandleider en sessiemuzikant reisde hij de hele wereld over: Van Canada tot Zimbabwe, en van Brazilië tot aan Thailand. Vooral jazz maar met het zelfde gemak ook disco of country. Hij bracht ook een album uit onder eigen naam! Komt hij bekend voor? Maarten is regelmatig als uitvoerend bassist te zien op de nationale televisie.

Job Kaihatu

Job Kaihatu

Gitarist & Backingvocals

Deze doorgewinterde sessiemusicus studeerde af aan het conservatorium van Hilversum en kreeg les van jazzlegendes Wim Overgaauw en Peter Niewerf. Hij speelde letterlijk van hier tot Tokyo met prominente artiesten als André Hazes, Lee Towers, the Wallstreet Crash en Glennis Grace. En de lijst is langer; veel tv, veel studio, veel theater en veel artiesten begeleid.. en nu dus terug bij zijn oude liefde Jazz!
Janco van der Kaaden

Janco van der Kaaden

Percussie & Backingvocals

Percussie bleek al van jongs af aan de grootste creatieve uitlaatklep te zijn van JancoDe rasoptimist leerde de beginselen van het klassiek slagwerk en verbreedde die solide basis met een studie latin percussie. Daarnaast maakte Janco ook kennis met de inmiddels populaire trommelkist de cajón. Als freelance percussionist werkte Janco van der Kaaden met een kleurrijk palet van namen in de muziekwereld.

Threesome Jazz is your high-end jazzband!

Just some fragments of our music

“Threesome Jazz staat garant voor kwaliteit, zowel muzikaal als in performance. Voor ons een zekerheid!”

Robert Willemsen – LiveGigs

“De muziek is hemels, de band is uiterst professioneel en bovendien zijn het ook nog eens heel leuke kerels”

Sophie Ickmans – Art of Events

“Business of particulier, deze mannen weten steeds weer de juiste snaar te raken voor onze opdrachtgevers!”

Ruben Bandstra – Entertainment Agency

Contact opnemen

Meer weten over de muziek, beschikbaarheid of andere zaken rondom Threesome Jazz? Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

3 + 6 =